Partea întunecată a săculețului cu muzică.

Nu am crezut că Italia poate să scoată pe piața internațională muzică bună de la Toto Cutugno încoace. Sigur ați auzit de el, tipu’ ăla cu ”…con la chitarra in mano, l’italiano vero…”. Nu mă judecați, n-a fost din generația mea…

Lacuna Coil este o trupă italiană de gothic metal fondată în anul 1994. Discografia constituită din 5 albume înregistrate în studio, 7 single-uri precum și numeroase cover-uri după formații ca Depeche Mode, a făcut ca cei 6 membri ai formației să sară din umbră direct în atenția mass-media încă din anul 2002. Desigur, sunt doar un ”rookie”, privesc gothic metalul cu câteva rețineri, sunt încă în perioada de aprecieri, dar nimeni nu mă împiedică să vă împart o melodie care mi-a indus o anumită stare, plăcută, zic eu.

Ah, că tot sunt aici, care e faza cu numele bărbaților italieni, bre? Researchuind pentru informații despre Lacuna Coil, văd la clasica poză de pe wikipedia o imagine a celor doi soliști pe care o să-i regăsiți oricum în următorul videoclip. Titlul fotografiei sună așa: ”Cristina Scabbia și Andrea Ferro”. Da, el e Andrea. E cel din dreapta dacă încă nu v-ați dat seama (look closer, he’s got a tiny moustache, heh). Desigur, nici primul (vezi Andrea Bocelli, un magnific tenor), nici ultimul bărbat care o să fie denumit astfel. Nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu italienii și numele lor. Sunt doar curios dacă voi ca eventuale mame sau tați, vă veți ține băiatul în brațe când deodată…TRING! Îl vom numi… ANDREA! I seriously doubt that. Seriously.
Anyway, cheerios, dragi cititori! Nu cerealele…deși n-ar strica ceva dulce, sincer.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s